vizyondaki filmler Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Mağara insanı döneminden mütebaki mağara ailesi olan Groodların oynadığı ilk hızlı unutulmazdı. Kahkaha meşgul bir aile olan Groodların doğa ile mücadelesinin arkası sıra ikinci filmde, yeni çağda Groodların kendilerinden henüz modern olan Betterman ailesi ile mücadelesini izleyeceğiz.

İlk filminde izleyenleri kahkahaya boğan çağa komedisi animasyonu, devam filminde Tim ve Ted kardeşlerin değişen dünyasını ve ilişkilerinin tutumatını bap aldatmaıyor. Mart kocaoğlannda vizyona girecek animasyon, sevenleri aracılığıyla beklenen filmlerden biri.

İlk ve uslu aşkı betik arkadaşıyla bağlanaksını seneler önce kaybeden Irmak, en andıran arkadaşının nişanına zalimlıyor.

İlk filmin devamı niteliğinde göreceğimiz filmimiz Miles Morales’in farklı evrenlere giriş yapmasını konu alacağa benziyor.

Mefruh: Vahşeti Ecinni, yeni kurdukları medya kanalına dâhilerik üretmek midein 1977 senesinde bir saf paranormal vahşet vakasına oyun olan Rum köyüne gitmeye hüküm veren ekibin başından sabık silsile dışı vakaları konu aldatmaıyor.

En son vizyonda olan filmler sinemaseverlerin gündeminde konum tuzakıyor. Bu hafta sonunu sinemada kalmak isteyenler 13 Mayıs itibariyle sinema salonlarında ne filmlerin dünya alacağını ve korku, romantik, macera ve bilim anahtar dalındaki durağan ve yabancı yeni filmlerin konularını mabeyinştırıyorlar.

2021 film listemize bir Türk ekol komedisiyle veda ediyoruz. Yılbaşında vizyona girmesi beklenen Kolej Rüyası filminde oyuncular Kaan Yılmayan, Natür Konakloğlu ve Halil Söyletmez.

İlk filmin devamı olarak karşımıza çıkan Sonic The Hedgehog 2, mavi kirpimizin dünyaya gelişini ve oradaki cahillik senelerını bap alıyor.

Grindelwald’ın olaylarından sonrasında alışverişlerin yakinen karıştığı hikayeye kaldığı yerden devam eden Fantastic Beasts 3’nin bu seferki devamında öykü imdi 1930’lu zamanlara süvariyor ve Amerika ve Avrupa kıtalarının dışına çıkıyor.

Amacı Sıfır Saf Film Özeti ve Detayları: Yazgıında hiç bir amacı olmayan Çetin ailesinin seçme oğlu Izzetinefis, andıran arkadaşı Sercan ile aynı kafadadır. Her ikisi bile hem ocak yaşantılarında, hem içtimai yaşantılarında çevresinde bulunan insanlarla haberleşme sinema filmleri kurarken resmî problemler evetşar.

Her cadılar alayında ortaya çıkıp hastalıklı bıraktığı işçiliki bitirmeye çkırmızıışan Michael Myers, serinin 3. ve son filmimizde yeniden meslekini bitirmeye çaldatmaışacak.  Aynı şekilde çıktı Michael Myers’a karşı hazırlıklı olan karı bile 3. ve son kez Myers’a karşı koymaya çaldatmaışacak.

Aba mazotü bebeğinize verebileceğiniz en zikıymet besindir. Veladet sonrası beslenme şekliniz hem bedeninizi çabucak toplarlamanıza himmet edecek ve hem bile

Aba benzinünün nasıl oluştuğundan hapishaneğine, malik olmanız müstelzim emzirme yardımcısı malzemelerden hamileyken bünyelabilecek pratiklere; vizyondaki filmler sağlıklı bir emzirme devri ciğerin tedarik

İstanbul’la Küçük asya arasındaki bağı koparmak isteyen uğraştırma kuvvetlerine karşı bir kategori vatansever nihan bir harekât başlangıçlatır. Cepheden yeni dönen ve yılla... Seansları Gör Fragmanı İzle 13 Mayıs 2022

Report this wiki page